Campaign Academy

Triple Turnaround lanceert Campaign Academy voor social enterprises, start- ups en maatschappelijke initiatieven

Van ontwerp logo of flyer, tot sponsoraanvraag of PR-plan, de Campaingn Academy helpt duurzame initiatieven de gewenste stap verder in één dag

Triple Turnaround lanceert de Campaign Academy. Een initiatief om social enterprises, start-ups en andere maatschappelijke initiatieven die als paddenstoelen uit de grond schieten, te helpen professionaliseren. Van het formuleren van een pakkende kernboodschap, pitchtraining of verbeteren van de website tot social media training of het ontwerpen van een huisstijl, logo of flyer. Aan het einde van de dag staat de deelnemende start-up buiten met een kant-en-klaar concept waar ze mee verder kan.

Duwtje in de rug
Triple Turnaround biedt een helpende hand aan initiatieven en organisaties die zijn ontstaan vanuit een diepgewortelde drijfveer om maatschappelijke problemen aan te pakken. Want al zijn die drijfveer en duidelijke missie een sterke bodem, vaak kunnen juist deze organisaties wel een duwtje in de rug gebruiken. Bijvoorbeeld door hun missie om te zetten in een sterke kernboodschap, sponsoraanvraag, pitch of communicatiemiddelen zoals een flyer of een website. Maar denk ook aan een spoedcursus social media.

De Campaign Academy in de praktijk
Meedoen aan de Academy betekent een dag lang, met een speciaal samengesteld team van communicatieprofessionals, keihard aan de slag bij onze partner en communicatie- en mediabureau BBK/Door Vriendschap Sterker. Tekstschrijvers, vormgevers, webbouwers, social media specialisten, PR-specialisten, fondsenwervers en merkstrategen staan te trappelen om iedere deelnemer een professionaliseringsslag te laten maken.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich melden bij n.kooiman@tripleturnaround.nl. Na aanmelding wordt er gekeken of het initiatief in aanmerking komt voor deelname.

Sponsoren gezocht
Triple Turnaround is op zoek naar sponsoren voor de Campaign Academy die met hun bedrijf willen investeren in organisaties die maatschappelijke problemen aanpakken. Als tegenprestatie wordt dit sponsorschap vermeld op onze website en in alle communicatie-uitingen over de Campaign Academy.